Pinso Arion per a Gossos i Gats

El pinso Arion és reconegut arreu del nostre territori. Entre professionals i particulars s’ha donat a conèixer i els seus resultats estàn garantitzats.

En el sector professional (tant del gos com del gat) Arion s’ha obert pas patrocinant gran quantitat dels events. En són exemples les exposicions de bellesa canina o exposició, les jornades esportives, les curses de competició (bikejorin, canicross, altres disciplines de mushing,…) que durant tot l’any vesteixen i promocionen.

# Filosofia del pinso Arion

Arion és una part de l’empresa Nanta. Aquesta va començar fa molts anys amb alimentació d’animals de granja i poc a poc s’han anat adaptant a les necessitats del mercat. Els seus pinsos han estat reformulats fins al punt d’arribar en aquest moment dolç en el que es troben.

La marca s’ha donat a conèixer sobretot pels seus resultats i la seva gran relació de qualitat/preu. Amb el pas dels anys s’ha especialitzat en diferents sectors del mercat i els seus pinsos estàn orientats als resultats, beneficis,… i no altres tipus de marketing (com per exemple el dels ingredients).

És una marca que ven nutrició i no ingredientes. És a dir que preten nutrir a les nostres mascotes i no satisfer el mercat actual ni l’opinió dels clients (amb el que a ingredients es refereix). El pinso Arion està pensat per cuidar dels nostres animals (ja siguin gats o gossos) i aportar una qualitat de vida molt alta. Preten prevenir les malalties en el futur gracies a les millores del sistema inmunitari, de les defenses naturals. També amb la presència d’antioxidants que retrassen l’envelliment cel·lular,…

# Productes del Pinso Arion per a Gossos i Gats

Arion Friends:

Aquesta gama és una de les que més ventes aporta a Arion. Els seus productes es consideren de qualitat mitjana però els seus preus són molt assequibles. Disposa d’un poder nutricional molt acceptable sobretot per als gossos adults. Ens agrada aconsellar aportar una nutrició de gama alta als cadells. Un cop els gossos són adults les seves necessitats són més senzilles de cubrir i en molts casos l’alimentació amb pinsos de gama mitjana és suficient.

De totes maneres Arion Friends és caracteritza per tenir diferents referències aptes per a quslevol gos. Disposa de productes per a:

 • Cadells.
 • Gossos adults de casa.
 • Gossos amb necessitats de pelatge.
 • Pinso alta energía.
 • I fins i tot aliment adaptat a les necessitats dels gossos d’edat avançada o amb problemes de sobrepes.

Arion Original:

Amb fabricació a Bèlgica la gama de pinso Arion Original es considera Premium o Super-Premium. Aquestes són unes nomenclatures utilitzades per a indicar els pinsos de gama alta. Aquest n’és el cas i disposa de moltes referències per a que qualsevol gos pugui alimentar-se a base d’aquesta alimentació.

En primer lloc la marca vol diferenciar els seus productes (la majoría) amb el tamany del gos. És a dir que disposa d’alimentació per a gossos de:

 • Races petites (Small Breed).
 • Races mitjanes (Medium Breed).
 • Races grans (Large Breed).
 • Races gegants (Giant Breed).

Per altra banda també disposa de diferents gustos o composicions per a que, com ja hem dit, qualsevol mascota pugui ser alimentada amb aquests pinsos. Podem veure pinsos de:

 • Pollastre i arròs.
 • Xai i arròs.
 • Salmó i arròs.

Però també disposa dels ja famosos pinsos Grain Free d’Arion. Una alimentació que s’ha formulat per a poder alimentar a gossos amb intoleràncies als cereales. És per aquest motiu que s’han formulat els pinsos d’Arion Original Grain Free Salmon i patata i també el pinso Arion Original Grain Free Pollastre i patata.

Com ja hem indicat la qualitat d’aquesta alimentació és molt alta i disposa d’un gran preu tenint en compte la qualitat nutricional i dels ingredients utilitzats en aquests productes.

Arion Titanium:

En la seva fase inicial el pinso Arion Titanium va ser testejat i aprovat per professionals del sector Caní. Titanium és una gama d’alimentació per a gossos. Disposa de 4 referències i cadascuna d’elles està orientada a un tipus de gos.

Productes d’aquesta gama de pinsos:

 • Arion Titanium Growth: alimentació especialment pensada per cadells. Aquest pinso disposa d’un poder nutricional excepcional que ajudarà a crèixer el teu gos de manera equilibrada i respectant la velocitat de creixement. Disposa de condroprotectors (per cuidar de l’esquelet de l’animal i de les seves articulacions i cartílegs) i també d’àcids grasos Omega. Aquests últims milloren molts aspectes físics i mentals dels gossos. La seva assimilació és molt alta i disposa de proteínes de gran qualitat. Una alimentació de gama alta ideal per a cadells.
 • Arion Titanium Balance: aquesta és una alimentació pensada com a manteniment. En el sector professional és administrada sobretot en gossos d’agility, època de repòs dels gossos que fan esport o bellesa,… És un pinso de manteniment de molt alta qualitat que ajuda als gossos a mantenir el paletge fort, brillant i sa. També manté la barrera cutània resistent, millora el sistema inmunitari,… Un pinso que per resultats ens encanta recomanar.
 • Arion Titanium Coat: aquesta és l’alimentació perfecte pels gossos amb problemes a la pell, al pelatge, amb el sistema inmunitari dèbil, amb necessitats nutricionals alta per dolències articulars,… però també ideal per a gossos totalment sans de pèl curt o llarg. El seu poder nutricional potència la bellesa dels gossos i també els ajuda internament. Un pinso perfecte i de molta qualitat que encanta a les mascotes.
 • Arion Titanium Pro: pinso pensat exclusivament per a gossos que practiquen esports de llarga durada. La seva qualitat ajuda als animals a millorar la resistència, resultats i benestar.
  També està pensat per post-operatoris, gossos amb anorèxia o poca gana,… o gossos que necessiten pujar de pes amb un espai curt de temps.
  No es recomana administrar Titanium Pro als gossos de casa, ja que disposa de massa energía que en la majoría de casos no consumiràn. Un excès de pinso o en aquest cas d’energía que no es pot cremar pot provocar diarrea, sobrepes,…

Del pinso Arion Titanium sempre ens agrada destacar que es una alimentació completa i equilibrada. També recomanem ajustar les quantitats diaries a administrar. D’aquesta manera evitem sobrealimentar al animal, provocar que tingui diarrea, sobrepes,… És molt important no administrar altra aliment que no sigui el pinso. En altres paraules, cal evitar administrar sobres del nostre dinar, sopar,…

Hem de tenir en compte que no requereix de suplement ni pel pelatge, la pell, les articulacions,… Disposa de gran poder nutricional i ajuda a prevenir patologies futures.

# Per què comprar el pinso Arion a Prozovalls o a la nostra botiga online?

En primer lloc perquè sóm distribuïdors oficials de la marca. Això ens permet disposar d’un preu de compra molt asequible i a la vegada poder vendre el producte a millor preu.

Per altra banda tenim contacte directe amb les persones responsables d’aquesta alimentació. Disposem de molta informació i en cas de ser algo molt específic podem disposar de l’informació en molt poc temps.

Els anys que fa que treballem amb el pinso Arion ens permet disposar de coneixements molt amplis respecte els seus productes. Ens permet poder saber les necessitats que pot arribar a cubrir cada referència i ens encantarà ajudar al teu gos o gat.

Perquè Arion ens ha donat la confiança suficient com per poder recomenar els seus pinsos. Tots d’ells de qualitat bona o molt bona i que segurament encantarà i ajudará a la teva mascota.