Pinso Dingo i Natura Diet per a Gossos

La marca de pinso Dingo Natura elabora diferents productes alimentaries per a les nostres mascotes. Entre aquests productes destaquen els diferents pinsos però també treballen per exemple amb snacks.

Aquesta marca disposa de diferents games que una mica més endavant detallarem.

La filosofia de l’empresa és la d’alimentar als nostres gossos de manera totalment natural. Utilitzen ingredients de qualitat que passen per rigurosos controls i auditories per assegurar-ne la qualitat.

Des de Dingo Natura indiquen que l’alimentació és el primer pas per a evitar problemes als animals. Ells parlen de que és la primera “medicina”. Una bona alimentació pot prevenir problemes als nostres animals.

Com ja hem indicat, Dingo Natura com a marca disposa de diferents games de productes o diferents sub-marques que es diferencien entre elles per diferents motius. A nosaltres ens agradaria fer cinc cèntims del que es pot destacar de cadascuna d’elles. També ens agradarà informar dels productes TOP, sempre segons la nostra experiència.

Pinso Dingo per a Gossos

El pinso Dingo és un aliment per a gossos que avui en dia, segons la categorització del mercat, posariem dins als aliments de gama mitjana.

Aquesta alimentació està fabricada a base d’ingredients de gran qualitat i sempre passant per processos rigurosos i auditories. Aquests anàlisis el fan tant Dingo Natura com empreses externes amb l’intenció d’oferir productes de gran qualitat.

Dingo és un pinso que conté molt bones quantitats d’ingredients d’origen animal i resulten molt complerts i equilibrats pels gossos.

La seva formulació és molt bona i disposa de diferents productes per a que qualsevol gos el pugui consumir.

Disposa de poques referències però totes elles amb gran sortida i beneficis pels cans.

Podrem trobar pinso per a cadells, per a gossos adults de races petites, per a gossos adults de races mitjanes i grans,… També en trobarem per a gossos amb necessitats energètiques altes o per a gossos d’edat avançada o amb necessitats energètiques reduïdes.

El pinso més venut d’aquesta gama és el Dingo Adult & Daily.

Pinso Natura Diet per a Gossos

El pinso Natura Diet per a gossos resulta ser una alimentació cada vegada més extesa en el sector caní tant a nivell ragional, nacional com internacional.

Aquest pinso es considera “Premium” o de gama alta, sobretot gràcies als ingredients, nutrients i quantitats càrniques utilitzades.

Natura Diet és un aliment complert, equilibrat i molt beneficiòs per a les mascotes. A nosaltres és una de les marques que ens agrada recomanar per la seva gran relació qualitat-preu.

Dins a tota la seva ampla gama de productes, en trobarem per a qualsevol gos. Des de pinso de “destete” fins a pinso per a gossos de més de 7 anys.

Hi ha tot tipus de referències i disposa d’una amplia gama de productes. Entre aquests podem comprar pinso per cadells, diferenciats per tamanys, també per adults, amb xai, amb peix,..

El seu poder nutricional, com la marca indica, pot ser una eina preventiva per a evitar certes patologies habituals en els gossos. Cuidar de l’alimentació dels nostres animals els ajuda en el seu dia a dia i en el futur.

De Natura Diet per a gossos ens agradaria destacar, com a més venuts, els següents productes:

Natura Diet Puppy Large Breed | Natura Diet Daily Food | Natura Diet -10% Calories

Mhims

Aquest és un tipus d’alimentació que ofereix la marca i que està pensada per a tot tipus de gossos.

Disposa de diferents productes formulats tots ells amb ingredients naturals i de qualitat.

La marca destaca pels seus ingredients i els beneficis nutricionals que aquests aporten.

Aquests productes es diferencien entre ells per algunes característiques. Per exemple hi ha productes que estàn:

  • Cuinats a foc lent.
  • No conte organismes genèticament modificats.
  • Grain Free (sense cereals).
  • Hipoalergènic.
  • O altes caraterístiques.

Cal buscar el més adecuat per a cada gos tenint en compte que no tots tenen les mateixes característiques ni utilitats.

Moments

Moments by Bocados són uns dels snacks que més es venen a les nostres botigues. Per la seva qualitat, per la seva palatabilitat i pels seus gustos diferenciats Moments encanta als gossos.

Gustos disponibles (en el moment de redactar aquesta informació):

  1. Formatge.
  2. Ibèric.
  3. Gall d’indi.
  4. Fruita.
  5. Peix.

La seva composició i els ingredients de qualitat afavoreixen als animals. Ademés són productes amb altes quantitats de DHA, sense cereals i sense transgènics.

Bocados i Healsty

Aquests són altres productes que també treballem als nostres centres. En el cas dels bocados són snacks i el cas de Healsty parlem d’oli de salmó. Tots amb grans beneficis pels gossos i que ademés els farà disfrutar quan el consumeixin.