Pinso Gosbi per a Gossos i Gats

Aquesta és una marca cada dia més reconeguda en el sector de les mascotes. És una empresa que ha anat agafant nom dins el món caní i felí gràcies a la qualitat dels seus productes.

La qualitat l’asseguren a partir de l’utilització de matèries primes de qualitat i a una formulació adecuada pels gossos actuals i de la nostra zona.

El pinso gosbi assegura una nutrició adaptada a les necessitats dels gossos i dels gats.

Gosbi és una marca que pretén cuidar dels nostres animals, ja siguin gats o gossos. Tenen en compte la matèria prima a utilitzar, la fòrmula per crear l’aliment i tots els passos del procés de fabricació. Així és com arriben a una qualitat molt alta en alimentació per a mascotes.

Abans de seleccionar els ingredients els analitzen rigurosament per obtenir-ne el resum de qualitat, poder nutricional i beneficis pels gats i gossos. Des de Gosbi indiquen que els seus productes disposen d’una satisfacció garantitzada del 100%. Això ho indiquen gràcies a que s’han fixat uns controls extrems, un mètode de cocció propia i una confiança molt alta en els seus productes.

Presentació del pinso Gosbi i els seus productes

En aquesta petita presentació de la marca, volem donar a conèixer les diferents games de les que disposa Gosbi. Hem de tenir en compte que poc a poc aquesta empresa es va obrint pas al món animal i que van creant nous productes. En el moment de redacció d’aquest text Gosbi ja disposa d’alimentació, snacks i fins i tot productes d’higiene de mascotes.

En aquest sentit podem parlar de:

  • Exclusive: aquesta és l’alimentació formulada amb ingredientes de gran qualitat i naturals. Permeten assegurar una digestibilitat alta i una assimilació de nutrients adecuada. Té l’intenció de millorar la salut i la qualitat de vida de les mascotes.
  • Exclusive Grain Free: amb la mateixa intenció que l’anterior s’hi afegeix l’extra de disposar de productes Grain Free. És a dir que en la seva composició no trobarem cereals. S’utilitza carn fresca per oferir grans beneficis als nostres animals. La palatabilitat és molt alta sense utilitzar saboritzants, conservants ni antioxidants artificials.
  • Gosbi Original: aquest pinso disposa de menys referències que els anteriors. Els seus productes estàn pensats per cuidar certs aspectes dels nostres animals. En aquest cas parlen de la salut ocular, cardiovascular, sistema inmunitari, flora intestinal, … S’utilitzen diferents ingredients orientats a aportar els nutrients específics per aconseguir-ho. S’obté una digesitibilitat del 90% gràcies a les carns deshidratades i a les proteïnes que aporten. Productes naturals i sense gluten.
  • Life: Aliments complerts i equilibrats ideats per aportar benestar als animals. Formulat per obtenir grans resultats amb nivells estudiats de proteïnes, grasses, fibres, minerals, vitamines,…
  • Fresko (alimentació humida): aquesta és una dieta natural formulada a base de carns, peix i fruites i verdures de gran qualitat. Disposa d’un gust i una olor excepcional gràcies a la seva cocció en el seu propi caldo.
  • Gosbits (snacks): recompenses diaries per a gossos. Podem parlar de premis, snacks, o “xuxes” que encanten als animals. Formulat amb ingredients de qualitat i carns fresques que augmenten el gust i l’olor del producte. Aquest snack resulta irresistible per les nostres mascotes.
  • Natural Clean (productes d’higiene per a les mascotes): xamús naturals pels nostres animals. Gosbi ha aconseguit obtenir un producte de gran qualitat a base d’una convinació perfecta d’ingredients. Aconsegueixen millorar la barrera lipidica de la pell.

Pinso Gosbi : Els més venuts

Per últim ens agradaría donar a conèixer els pinsos de Gosbi més reconeguts o els més utilitzats (sempre tenint en compte la nostra experiència).

Sobre això ens agradaria parlar de:

Gosbi Exclusive Junior Lamb&Fish

Gosbi Exclusive Diet Medium

Gosbi Exclusive Fish Medium

Gosbi Exclusive Grain Free Adult Fish Maxi

Gosbi Exclusive Grain Free Junior Fish