Pinso Naturea per a Gossos i Gats

Naturea és una marca que produeix pinsos per a gossos i per a gats. A més de pinso, també produeix aliments humits i snacks per a les nostres mascotes.

T’interessa aquesta marca?

Podràs comprar pinso Naturea per gossos prement sobre l’enllaç anterior. També podràs buscar els menjars de Naturea pels gats a les nostres botigues físiques o online.

Naturea Petfood és una empresa portuguesa que fabrica els seus productes a diferents zones, entre d’altres: Anglaterra, Galícia,…

Busca les millors condicions per tal de produir aliments excepcionals pels nostres animals.

Pinso Naturea per a gossos i gats – Característiques Destacables

Aquest és un pinso que ens agrada donar a conèixer per la seva qualitat, per la seva professionalitat i per algunes de les característiques que podràs llegir a continuació.

# Ingredients seleccionats

Linx

Els pinsos Naturea destaquen per la seva política de producció d‘aliments adaptats a les necessitats dels nostres animals. Els ingredients utilitzats es seleccionen per a cobrir els requisits nutricionals de les nostres mascotes.

Cal saber que tan felins com gossos són carnívors per naturalesa. La marca destaca que aquests animals han estat domesticades però que les seves necessitats segueixen sent les mateixes que les dels linxs i la dels llops. Aquests necessiten grans dosis de proteïnes d’alt valor biològic i alhora ingredients de procedència animal.

Per aquest motiu els menjars de Naturea o són Grain Free o contenen cereals baixos en carbohidrats. Hi ha certs cereals que altres pinsos utilitzen amb la intenció de reduir el cost dels productes. En aquest sentit la marca elimina aquestes matèries primeres dels seus llistats d’ingredients

# Un gran equip

Equip del pinso Naturea

Naturea PetFoods disposa d’un equip ple d’entusiastes i que adoren i estimen als animals. Es preocupen pel seu benestar, per la seva salut i, sent una empresa de pinso, òbviament per la seva alimentació.

Tenen un equip ple de professionals que els permet produir aliments excepcionals i alhora oferir tot el que el client està buscant.

Des de gent que treballa per donar a conèixer la marca, passant per personal nutricionista, biòlegs, veterinaris, caps de ventes,… fins arribar a les nostres botigues.

El pinso Naturea es formula per professionals i es tracta professionalment i adequadament fins que arriba a les mans del client final i a la boca de la seva mascota.

# Política de fabricació sostenible

Fabricació sostenible

Aquest és un aspecte que ja hem destacat en algun altre apartat de la nostra web.

El pinso Naturea i els menjars humits i snacks de la marca es produeixen sota unes normes i ISO excepcionals.

Tot el que fan és sostenible. Es preocupen pel medi ambient, pel benestar de les zones, dels animals que habiten a prop de les seves fàbriques,…

Disposen d’un seguit de comportaments ètics que ens encanta destacar.

  • A Anglaterra produeixen al costat d’un riu del qual n’aprofiten l’aigua. Un cop ha estat utilitzada es torna després de passar per les depuradores de la marca.
  • A Galícia treballen amb l’energia que produeix l’aire.
  • Realitzen pesca sostenible a les aigües de l’Atlàntic Nord.
  • Estan al programa “Safe Dolphins Safe Program Island Institute”.
  • Només utilitzen papers reciclats.
  • Certificats ISO de manipulació. També BRC Food.

I més procediments i normatives enfocats al benestar dels animals i al tracte en benefici del medi ambient.

Un dels seus missatges és:

El benestar físic del teu gos o gat és proporcional a la qualitat de la seva dieta

Famílies/Referències del pinso Naturea per a Gossos i Gats

En el que a menjar sec es refereix, és a dir a pinso, aquesta marca disposa de les següents famílies o agrupacions de productes:

# Pinso Naturea Grain Free

Pinso Naturea Grain Free

Aquests són uns menjars tant per gos o per gats formulats tal com la naturalesa ens indica que cal alimentar-los. Han estat creats per alimentar de manera biològicament apropiada a la nostra mascota. Un concepte cada cop més habitual entre les marques que produeixen aliments per a mascotes amb una mateixa idea, la d’imitar la dieta salvatge canina o felina.

En aquest cas els ingredients principals segueixen sent els de procedència animal i alhora no utilitza cereals. Els ingredients que els substitueixen són baixos en carbohidrats.

Uns aliments de gran qualitat amb ingredients aptes pel consum humà.

El pinso Naturea Grain Free està formulat tenint en compte les necessitats dels animals i no els interessos comercials.

# Pinso Naturea Naturals

Pinso Naturea Naturals

Aquest grup o família de pinsos de Naturea inclou aliments que utilitza diferents peixos i carns fresques, desossades i que no són congelades. No inclou ingredients que habitualment poden generar intoleràncies alimentàries als nostres animals.

A més a més, aquest tracte tant especial dels ingredients ofereix una palatabilitat excepcional al producte. Gràcies a això també es mantenen vitamines i aminoàcids perfectes per als nostres animals.

Els pinsos de la gama Naturals encantaran al teu animal.

El poder nutricional, el gust i l’olor d’aquests pinsos aconsegueixen captar l’atenció de les nostres mascotes.