Pinso Taste of The Wild per a Gossos i Gats

Taste of the Wild és una marca d’alimentació per a mascotes que produeix els seus aliments als Estats Units. En concret disposa de diferents fàbriques (en aquests moments 5 diferents) escampades pel llarg del territori Americà.

No disposa d’un ampli catàleg en quant a sacs de pinso però si que disposa de productes de gran qualitat.

Tant en el pinso de gat com en el pinso Taste of the Wild per a gossos, la marca utilitza ingredients de gran qualitat. Tenen en compte les necessitats a cobrir i l’etapa de la vida de l’animal.

Hi ha diferents ingredients càrnics en cada producte per a que els animals puguin gaudir d’aquest pinso de primera qualitat.

Per què comprar pinso Taste of the Wild per a la teva mascota?

Aquesta marca formula els seus pinsos tenint en compte les necessitats naturals i ancestrals dels animals de casa nostre. Té en compte les seves necessitats i per aquest motiu formulen els seus aliments Premium sense cereals.

En els seus productes podem veure probiòtics que serveixen per maximitzar els nutrients procedents de les carns de qualitat i la resta d’ingredients utilitzats.

Un dels seus eslògans és el de que:

“Taste of the Wild és la dieta equilibrada que la naturalesa va pensar”.

Característiques del pinso Taste Wild per a Gats i Gossos

A continuació podreu observar algunes característiques que ens agradaria indicar i que la marca també destaca:

 • Aquesta és una alimentació molt carregada en carns rostides, verdures, llegums i fruites.
 • Conté proteïnes de qualitat i molt assimilables.
 • Sense cereals.
 • Ingredients molt digeribles.
 • Energia molt assimilable.
 • Conté antioxidants. Ajuden a combatre els radicals lliures presents en el dia a dia de gats i gossos. També serveix com a suport de la salut cel·lular.
 • També altres nutrients per millorar el sistema immunitari de la mascota.
 • Amb productes per a cadells, gossos adults i gats.
 • Disposen d’una palatabilitat excepcional. Gran olor y gust que resultarà irresistible pels animals.
 • Aliment complert, equilibrat i molt beneficiós.
 • Conté àcids grassos omega que aporten grans beneficis als nostres animals. Millora la capacitat d’aprenentatge, qualitat de la pell, el pelatge,…
 • Conté fibres prebiòtiques per millorar la salut digestiva.
 • Ingredients que passen per grans controls i estàndards per l’alimentació d’humans.

Més informació de Taste of the Wild

Els gossos i els gats alimentats amb els pinsos d’aquesta marca no han de rebre cap tipus de suplement. Els seus aliments són complerts i equilibrats. És per aquest motiu que l’empresa recomana no fer-ho, i en cas de que es faci que sigui amb cura. Òbviament si l’animal necessita algun tipus de tractament, ha de complementar la seva dieta habitual.

Els seus pinsos han estat cuinats a consciència. Fins i tot, s’augmenten les quantitats de certs ingredients essencials sabent que durant la cocció se’n pot perdre certa quantitat. És per això que la marca té en compte qualsevol tipus de problemàtica per acabar oferint els nutrients necessaris pels animals.

En els mateixos sacs de pinso podem veure les dosis diàries recomanades. Hem de tenir en compte que es refereix a la quantitat total que podem administrar a diari. Per tant cal dividir les quantitats pels cops que es dona pinso cada dia.

A continuació passarem a indicar alguns dels ingredients càrnics utilitzats en els diferents pinsos:

 1. Bisó, xai i cérvol.
 2. Ànec, gall d’indi, pollastre i guatlla.
 3. Salmó.
 4. Xai.
 5. Porc Senglar.

A la nostra botiga online per a mascotes i a les nostres botigues físiques podreu comprar pinso taste of the wild pel teu gos o gat.