Botiga Online Prozovalls

Prozovalls ja té web d’empresa i botiga online!

 

Avui estem d’estrena i ens encanta compartir-ho amb tots vosaltres. A Prozovalls hem obert oficialment les nostres webs i ens agradaria que les visitessiu, desitjan’t que us agradin.

Per un costat tenim la web corporativa de Prozovalls

En aquesta web que actualment us trobeu podreu trobar tot tipus d’informació sobre l’empresa.

Al nostre menú hi ha diferents apartats en els que trobareu les respostes a moltes de les preguntes que ens fan els nostres visitants, clients, amics i simpatitzant.

menu prozovalls.es

Aquesta imatge que podeu observar és la del menú. Trobareu moltes seccions i moltes explicacions sobre qui sóm, que fem i com pensem.

Per altra banda ens encanta compartir i conèixer les inquietuds de tots vosaltres. Per això disposem de diferents apartats en els que comentar (com per exemple aquest), per aprendre i també per a conèixer les vostres mascotes.

Disposem d’una secció per a cadascun dels nostres serveis. També podreu conèixer l’història o la filosfia de l’empresa.

Estem intentant generant un fòrum de debat sobre molts aspectes que esperem que ens ajudint molt tant a nosaltres com a totes les persones que ens segueixin.

Esperem que sigui molt fàcil d’utilitzar i que a la vegada l’informació oferida sigui l’adecuada.

Per altra banda disposem de la nova botiga online per a mascotes

Aquesta és una secció diferent de la web de Prozovalls. Podem considerar-ho com una segona web que servirà per a que tots els nostres clients puguin rebre comandes a casa o recollir-la a la botiga. Es podrà seleccionar entre diferents mètodes de pagament per a que tothom pugui pagar de la manera que desitgi

La nostra intenció és obrir mercat i poder arribar i facilitar les coses a totes aquelles persones que ens demanen productes des de qualsevol part del país.

La nostra idea és oferir tots els productes que tenim a les nostres botigues i a la vegada facilitar la compra a totes els simpatitzants. Els que així ho volgueu, podreu fer les comandes des de casa i rebre les comandes també a casa o al lloc seleccionat. Per altra costat podràs també recollir la comanda a la botiga un cop t’hagim avisat que ja està preparada. Si ho vols venir a recollir podràs pagar-ho a la botiga, per internet o de la manera que prefereixis.

Pels que sou de fora, us ho enviarem encantats a casa!

 

0 Respostes

Deixi una resposta

Voleu unir-vos a la discussió?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *