Què podem dir de Prozovalls?

Filosofia de l’empresa

A Prozovalls ens preocupem per les mascotes, tant les dels nostres clients com les mascotes dels que no ho són.

Els animals són la passió de tots els treballadors de l’empresa i com a tal ens encanta ajudar i ensenyar. De la mateixa manera que també ens agrada formar-nos en els diferents cursos que ens ofereixen les empreses, marques o professionals.

Estem especialitzats en l’alimentació i el benestar de gats, gossos, aus,… i diferents animals tant de particulars, com de granges o altres explotacions ramaderes.

Tenim productes orientats a molts sectors del món animal. Aquests els trobareu en les diferents seccions de les nostres botigues (tant físiques com online).

Donem assessorament a tothom qui ho necessita. Tots els productes que tenim a l’empresa estàn orientats al benestar dels animals i de les persones.

A Prozovalls disposem de diferents serveis pensats per cuidar dels animals.

Aquest són:

Perruqueria per Gossos i Gats a Valls

a la nostra botiga del polígon industrial de Valls trobareu una perruqueria canina i felina (a la que cal demanar hora) a un preu adequat i amb un servei professional. Treballan’t hi ha una persona dedicada exclusivament a aquesta activitat.

Serveis Veterinaris

el servei veterinari (també a la capital de l’Alt Camp) està disponible durant les hores d’obertura de la botiga. Hi ha servei d’urgències en hores laborables i també altres tipus de serveis pels que si convé es pot demanar hora.

Botigues

Prozovalls disposa de diferents botigues. Actualment podeu trobar-nos al C/del Tren nº 10, al C/Artesans 51 de Valls i a l’Av. de la Estacion nº 3 Monóvar. A través de la pàgina de contacte podreu obtenir tota la informació que necessiteu.

Entrega a Domicili

es poden fer comandes a través del teléfono o de la Botiga Online de Prozovalls. En qualsevol dels casos es pot pagar de la manera que es prefereixi i es pot decidir entre recollir a la botiga o rebre-ho a casa. És a dir que pots obtenir els productes per a la teva mascota a domicili.

Atenció Personalitzada

ens encanta ajudar. Es per això que sempre que els clients ho necessiten oferim tot tipus d’assessorament. Intentem rodejar-nos amb molts professionals. Això ens permet oferir ajuda més enllà de la venta de productes pels animals.

Ens agrada escoltar als nostres clients. Per a nosaltres és important trobar i oferir tot el que pot ser útil o necessari per les mascotes. És per això que si no trobes el producte que t’interessa, nosaltres el buscarem i l’intentarem aconseguir per a que en puguis disposar quan ho necessitis.

Amb la ment oberta i amb ganes de treballar Prozovalls ha aconseguit crèixer amb els anys.

Seguirem treballant amb l’intenció de seguir oferint aquests i més serveis a tots els nostres amics, simpatitzants i clients.