Gos Viatjant

Transportins, barreres i corretges – Diferentes maneres de desplaçar-nos amb els nostres gossos i gats

Us heu preguntat mai com han de viatjar les vostres mascotes al cotxe, a l’avió o altres tipus de transports?

Amb aquest breu article volem donar a conèixer les opcions més habituals.

Com podem pensar, al cotxe poden anar en transportí, al maleter amb una barrera separadora adequada o lligats als cinturons a través d’un adaptador fins a l’arnès.

Pel que fa als viatges en avió o altres mitjans públics el que caldrà utilitzar és un transportí. A més, per viatjar en avió aquest ha de ser homologat per la IATA (Asociació Internacional de Transport Aeri). Sempre recomanem contactar amb l’aerolínia per tal d’assegurar-nos que el transportí que volem comprar és apta quant a mides i homologació.


# Quins sistemes podràs trobar a Prozovalls per desplaçar-te o moure’t amb la teva mascota?

sistemes de transport per gossos i gats

Són moltes les opcions que ens ofereix el mercat i, a Prozovalls, treballem amb les 3 opcions que més ens convencen i que aporten més seguretat per a les nostres mascotes.

+ Transportins

Els transportins són uns espais tancats als quals col·locarem l’animal al seu interior. Aquest ha de ser còmode i espaiós per tal que el gat o gos es pugui moure o girar al seu interior.

De transportins per gossos i gats n’hi ha de molts tipus. N’hi ha d’econòmics i sense homologacions (habitualment per gossos mini i gats) i d’altres més bons, més resistents i/o homologats per la IATA.

A continuació, volem enllaçar-vos amb alguns dels transportins que més es venen a les nostres botigues. A més, aquest enllaç et portarà directament a la web de la nostra botiga, per si vols comprar el transportí online.

* Alguns exemples

Com dèiem, volem facilitar-vos una breu explicació i enllaçar-vos amb un seguit de transportins que et poden resultar útils.

Transportí Pegaso (econòmic) per Gossos i Gats

Transportí Pegaso de Plàstic

Una de les opcions més econòmiques (i de gran relació qualitat/preu) que pots trobar al mercat actual.

El transportí pegaso és ideal per trajectes relativament curts i està pensat per a gats i gossos mini o petits. Com dèiem anteriorment, hem de tenir en compte les dimensions de l’animal i hem de contemplar la necessitat que l’animal es pugui moure i girar al seu interior.

Com podem veure, aquest transportí disposa de diferents pestanyes i sistemes de subjecció. Pegaso és un transportí de plàstic que resulta còmode i fàcil de moure. Com podem veure a la imatge, disposa de porta frontal, obertures laterals per la circulació de l’aire i nansa a la part superior.

Disponible en una sola mesura i en diferents colors.

Transportí SKUDO per a Gossos i Gats

Transportí SKUDO per a Gossos i Gats

Aquest és un dels transportins més venuts i de més qualitat del mercat. Amb homologació per part de la IATA, aquest resulta ideal per a viatjar en gran part de les companyies aèries. És de qualitat superior a l’anterior.

Els enganxes de seguretat són molt més resistents. A més, la porta és metàl·lica i de gran qualitat. A la part superior disposa d’un espai d’emmagatzematge. També si poden afegir rodes per a ser arrossegat per terra a través de la nansa.

Una de les opcions més triades per a desplaçar gossos i gats amb avió o trajectes de llarga distància. Diferents mesures disponibles.

Transportí SKUDO CAR

Transportí SKUDO CAR per a gossos i gats

Aquesta opció és molt segura i òptima pels trajectes en cotxe. Disposa d’una porta frontal abatible i d’enganxes molt segurs. El seu disseny està pensat per a ser utilitzat en cotxes (com el seu nom indica), i en concret al seu maleter.

A la part superior podem veure nanses que ens permetran col·locar el transportí al maleter del cotxe amb facilitat.

Aquest transportí disposa de gran resistència, durabilitat i seguretat per l’animal. Això s’aconsegueix, entre d’altres, gràcies a la qualitat dels materials utilitzats.

Està disponible en diferentes mesures.

Transportí Gulliver per a mascotes

Transportí Gulliver per a mascotes

Aquesta és una altra alternativa a la utilizació del transportí Skudo. És un altre producte amb unes característiques molt semblants. Guilliver també està homologat per la IATA, pel que es podrà utilitzar tant en transport privat com en la gran majoria dels transports públics (un cop més recomanem contactar amb l’empresa de transport abans de comprar el producte).

Disposa de porta metàl·lica, enganxes molt resistents, finestretes laterals per a la perfecta aireació interior,…

En conclusió, un transportí amb una relació qualitat preu molt òptima que permetrà a l’animal estar còmode i segur durant el viatge.

També disponible en diferentes mesures.

+ Barreres o separadors del cotxe

Separador de Cotxe Walky Barrier per a Mascotas

Una altra opció per viatjar és la utilització del maleter com a espai per a l’animal. En aquests casos caldrà utilitzar una barrera separadora entre el maleter i els seients. Una bona opció és Walky Barrier. Una barrera amb una qualitat i adaptació sense igual.

Walky Barrier s’adapta a la gran majoria dels cotxes. Es pot modificar tant l’alçada com l’amplada del producte.

Per tal de canviar l’alçada serà necessari treure barreres. Resulta molt fàcil i còmode realitzar-ho. La instal·lació és molt senzilla.

Per altra banda, respecte a l’amplada, les barreres són extensibles. Es podrà adaptar cada barrera a les nostres necessitats.

En qualsevol cas, sempre recomanem consultar amb la marca o trucar-nos directament per tal d’assegurar-nos que et servirà amb el teu cotxe.

+ Corretges amb adaptadors pel cinturó de seguretat

Adaptador del Cotxe per a Gossos i Gats

Per últim, volem destacar l’opció de comprar un Adaptador pel cinturó de seguretat. Aquest sistema és una altra opció per viatjar amb la teva mascota al cotxe. Es tracta d’una corretja que disposa d’un adaptador en un extrem i un mosquetó en l’altre. L’adaptador serveix per enganxar-lo al cinturó.

El mosquetó caldrà enganxar-lo a l’arnès del gos. Cal destacar que en aquest cas només s’ha de lligar l’animal a l’arnès. En cas de lligar-lo al collar podria ser molt perillós, en casos de frenada brusca.

MAI s’ha de fer servir la opció d’adaptador + collar de gos, ja que podria ser perjudicial per l’animal.


Amb aquest breu article hem volgut donar a conèixer diferents opcions per a desplaçar-te amb els teus animals. Si tens qualsevol dubte, ja saps que pots contactar amb nosaltres.

Si t’ha agradat o t’ha resultat útil, agrairem qualsevol comentari o puntuació de l’article.
Moltes gràcies!

0 Respostes

Deixi una resposta

Voleu unir-vos a la discussió?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *