Vols treballar amb nosaltres?

Envia el currículum vitae a través d’aquesta pàgina de contacte. Ens encantarà conèixer les teves ganes d’aprendre i treballar en una feina que t’apassionarà.

En quin sector estàs especialitzat?

 • Atenció al Client

  Treballar amb el client final. Atendre als clients i deixar-los satisfets amb el tracte, informació i servei. T’ajudarem i et formarem per a aconseguir-ho. Cal ser una persona amb el que avui en dia es diu “Do de gents”. Una feina en el que el tracte amb les personals és el principal.

 • Personal de magatzem

  A Prozovalls sempre tenim molta feina al magatzem. Rebre comandes, enviar comandes, organitzar, reposar material,… una feina per la qual resulta indispensable el carnet de carretiller. Organització, eficiència i eficàcia poden ser alguns dels requisits per aquest lloc de treball.

 • Transportista

  Enviem comandes a la província. Per això sempre és necessari personal per al transport de les mercaderies. Requereix conèixer mínimament la província i tenir carnet de conduir.

 • Veterinari

  Per optar a aquest lloc de treball és indispensable disposar dels estudis relacionats en el món de la salut animal. Disposem d’un equip professional que sempre està obert a incorporar noves persones al grup de treball.

 • Personal Web

  És important tenir coneixement d’alt nivell d’internet. Hi ha diferents possibilitats de treballar en el sector informàtic dins la web. És important tenir coneixements en certs CMS, tenir tracte (per possible tracte amb clients finals) i moltes ganes d’aprendre. Valorem coneixements en SEO i SEM.

Envia el teu Currículum Vitae


He llegit i accepto les següents condicions: Responsable: PROZOVALLS CENTER SL - NIF: B43247949 Dir. Postal: C/ Del Tren, 10 (43800 Valls-Tarragona) “En nombre de la empresa tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (Postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en PROZOVALLS CENTER SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexacto o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos”