En quin sector estàs especialitzat?

 • Atenció al Client

  Treballar amb el client final. Atendre als clients i deixar-los satisfets amb el tracte, informació i servei. T’ajudarem i et formarem per a aconseguir-ho. Cal ser una persona amb el que avui en dia es diu «Do de gents». Una feina en el que el tracte amb les personals és el principal.

 • Personal de magatzem

  A Prozovalls sempre tenim molta feina al magatzem. Rebre comandes, enviar comandes, organitzar, reposar material,… una feina per la qual resulta indispensable el carnet de carretiller. Organització, eficiència i eficàcia poden ser alguns dels requisits per aquest lloc de treball.

 • Transportista

  Enviem comandes a la província. Per això sempre és necessari personal per al transport de les mercaderies. Requereix conèixer mínimament la província i tenir carnet de conduir.

 • Veterinari

  Per optar a aquest lloc de treball és indispensable disposar dels estudis relacionats en el món de la salut animal. Disposem d’un equip professional que sempre està obert a incorporar noves persones al grup de treball.

 • Personal Web

  És important tenir coneixement d’alt nivell d’internet. Hi ha diferents possibilitats de treballar en el sector informàtic dins la web. És important tenir coneixements en certs CMS, tenir tracte (per possible tracte amb clients finals) i moltes ganes d’aprendre. Valorem coneixements en SEO i SEM.

Vols treballar amb nosaltres?

Envia’ns el teu currículum vitae a curriculums@prozovalls.es

Ens encantarà conèixer les teves ganes d’aprendre i treballar en una feina que t’apassionarà!