Centre Veterinari Prozovalls - Inauguració - Dissabte 21 d'Abril

Inauguració Centre Veterinari Prozovalls – Dissabte 21 d’Abril

Ja ho tenim molt i molt a prop, la inauguració d’un projecte que ja fa dies que tenim entre mans. Per fi l’hi podreu posar cara.

A Prozovalls hem estat treballant intensament  per a poder oferir nous serveis i opcions a tots els clients. Ens encantarà poder-vos presentar el nou espai, amb més de 350 metres quadrats de centre veterinari.

# INAUGUREM EL NOSTRE CENTRE VETERINARI!

Inauguració Centre Veterinari Prozovalls

Un espai amb el qual podrem augmentar els nostres serveis. Vine i informa’t. T’assessorarem i t’explicarem tot el que vulguis saber.

+ Quan?

El pròxim dissabte, 21 d’Abril, inaugurarem de forma oficial el nostre centre veterinari. Com ja hem dit, esteu tots convidats per a poder compartir amb tots nosaltres aquest moment tant important en la nostra empresa.

+ On? 

La ubicació del Centre Veterinari és al C/Artesans 53, just al costat de la botiga del Polígon Industrial de Valls.

+ Què farem?

Durant tota l’estona oferirem diferents activitats per a tots els clients, amics i coneguts de Prozovalls:

  • Vermut.
  • Obsequis.
  • …i molts més!

A més, els gossos també podran gaudir amb una piscina de boles pensada per a ells.

#Serveis del Centre Veterinari Prozovalls

Radiologia DigitalEcografies
Sala de Recuperació Exclusiva per a GatsSala de Recuperació Exclusiva per a Gossos
Medicina InternaMedicina Preventiva
NeurologiaReproducció
OftalmologiaCirurgia de teixits tous
Cirurgia no invasiva (Laparoscopia)Dermatologia
LaboratoriLaboratori d’anàlisis clínics
Servei a DomiciliAssessorament dietètic

# Noves Instal·lacions

  • Sales d’espera i consultes: com qualsevol altre centre veterinari, disposem de sales d’espera per tal que els nostres clients i els seus animals se sentin a gust mentre esperen.
    Tenint això en compte, hem creat una sala específica per a gats. De la mateixa manera que passa amb les consultes, que disposem de consultes específiques per a gats. D’aquesta manera volem ser un centre veterinari amigable tant per a gossos com per a gats. Aquests últims tenen unes necessitats concretes i a Prozovalls volem treballar també a favor seu.
  • Sala de Raigs X: també disposem d’una sala de raigs X, tant important per a la detecció de gran quantitat de problemes.
  • Sala de Recuperació exclusiva per a gossos o per a gats: una sala exclusiva per a gats (cat friendly) perquè el seu ingrés sigui el més confortable possible per a ells. També els gossos i altres animals disposaran d’un espai per a la seva recuperació.
  • Pre-Quiròfan i Quiròfan: al Centre Veterinari Prozovalls disposem de diferents sales abans no s’entra a quiròfan, per tant una sala de preparació serà important per tot el procés de recuperació i/o operació del nostre animal.
  • Laboratori: disposem d’un espai en el qual poden fer les anàlisis necessàries en cada moment i tenint en compte el pronòstic dels vostres animals.

A la teva mascota no l’hi faltarà de res, a Prozovalls augmentem els nostres serveis perquè els vostres animals ho puguin tenir tot en un mateix espai.

 

0 Respostes

Deixi una resposta

Voleu unir-vos a la discussió?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *