Pinso Arion Titanium Balance per gossos

Pinso Arion Titanium Balance – Pinso de manteniment per gossos

El pinso Arion Titanium Balance no es permet vendre a través de web. És per això que si vols comprar el pinso Arion Titanium Balance ho pots fer a les nostres botigues o través del telèfon 977 60 80 54 i l’enviarem a casa (o ho podràs recollir a les nostres botigues).

Pinso Arion Titanium Balance per a Gossos Adults

Aquesta alimentació ha estat formulada amb la intenció d’alimentar a tot tipus de gossos adults. També és molt recomanable per a totes aquelles mascotes que realitzen activitat (de no molta intensitat) cada dia.

# Característiques i recomanacions Arion Titanium Balance per a Gossos:

 • Com ja hem indicat, aquest és un pinso pensat per a qualsevol gos. A més, és molt recomanable per a tots aquells gossos que disposen de llargues passejades cada dia o practiquen activitat de curta durada. Alguns exemples per exemple són els gossos d’agility, els gossos que fan caminades llargues diàries,…
 • A la seva composició podem veure grans inclusions de gall d’indi. En aquest cas disposa d’un 34% de carn deshidratada pel que les proteïnes presents són de gran qualitat i molt assimilables. Entre d’altres, aquest és un motiu pel qual és importantíssim administrar les dosis diàries recomanades i no donar alimentació extra, suplements o restes del nostre menjar diari.
 • La composició i formulació el fan un pinso altament nutritiu, complet i equilibrat. És per tot això que no hem de suplementar aquesta alimentació.
 • Un altre ús habitual és de manteniment en èpoques de descans per gossos d’esport (canicross, mushing, …) o per a gossos de bellesa en mesos en els quals no hi ha competició.
 • La fórmula està altament estudiada per beneficiar a l’animal. Arion Titanium Balance ha estat pensat perquè  els gossos disposin de gran qualitat de vida, de molta vitalitat i que a més els ajudi a evitar certes patologies. És per això que millora les defenses naturals del gos i el sistema immunitari.
 • La marca ha pensat en el benefici dels nutrients i no en el màrqueting d’ingredients. És a dir que han formulat el pinso per beneficiar al gos i no per a convèncer als seus propietaris d’una composició.
 • Podem veure (com ja hem dit) grans dosis de carn deshidratada. Per tant, s’obtenen proteïnes de primera qualitat i que aporten grans beneficis a les nostres mascotes.
 • També conté oli de salmó que aporta Omega 3 al menjar. Amb això es millora la qualitat del pelatge, augmenta la barrera cutània del gos, millora la digestibilitat, redueixen dolors d’inflamacions,…
 • Conté FOS i MOS que actuen en benefici de la flora intestinal.
 • Té la intenció de prevenir malalties i a la vegada endarrerir l’envelliment de l’animal.
 • Arion Titanium Balance disposa de condroprotectores per cuidar les articulacions dels gossos que el consumeixen.

# Gossos pels quals s’ha pensat Arion Titanium Balance:

Comprar pinso arion titanium Balance per gossos

* Gossos de qualsevol raça i mida.

* Gossos que fan esports de curta durada.

* Gossos d’esport en època de descans.

* Cans del sector de la bellesa que estan en temporada de descans o fora de calendari de competició.

# Composició pinso Arion Titanium Balance

Carn de gall dindi deshidratada (mín. 34%), arròs, blat, oli de salmó, greix d’au, proteïna concentrada de blat de moro, polpa de remolatxa, fibra dietètica, proteïna hidrolitzada de pollastre, lecitina, ou deshidratat, FOS, MOS, glucosamina i sulfat de condroitina.

0 Respostes

Deixi una resposta

Voleu unir-vos a la discussió?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *