Pinso Arion Titanium Growth per cadells

Pinso Arion Titanium Growth per a Cadells – Alimentació perfecte pel seu desenvolupament

El pinso Arion Titanium Growth és un pinso que no es pot vendre a través de web. És per això que, si el vols comprar, ho has de fer a les nostres botigues o a través del telèfon 977 60 80 54.

Pinso Arion Titanium Growth per Cadells

Aquest pinso ha estat elaborat a base de gall d’indi i incorpora Krill de l’Antàrtic, oli de salmó i tonyina com a fonts d’Omega3.

Un aliment complet i equilibrat que nodreix a la perfecció als cadells. S’aconsegueix millorar i cobrir totes les necessitats de creixement i a la vegada l’ajudarà a afrontar el pas dels anys en el futur.

# Característiques i beneficis principals del Pinso Arion Titanium Growth per als cadells:

 • Conté un 32% de carn de gall d’indi deshidratada. Això implica que hi ha proteïnes de gran qualitat presents en l’alimentació. Ajudarà al cadell a desenvolupar la seva musculatura i a disposar de l’energia perfecta durant l’etapa de creixement.
 • La incorporació d’àcids grassos Omega permeten una perfecta digestibilitat al producte. A més ajudarà al desenvolupament cerebral de la mascota, millorarà les seves defenses naturals, també millorarà la qualitat del pelatge i de la barrera dèrmica,… Els Omega aporten grans beneficis als animals i en aquest cas als nostres estimats cadells.
 • La seva composició, ingredients i mida de la croqueta permeten que es pugui administrar a tot tipus de cadells.
 • Conté condroprotectors per cuida del creixement i reduir molèsties en un futur.
 • És important administrar una alimentació Premium o de gran qualitat a qualsevol animal. De totes maneres resulta encara més important quan es troba en ple creixement.
 • S’han seleccionat els ingredients pensant en els nutrients que poden aportar. En cap moment s’han seleccionat els ingredients pensant en el màrqueting o els interessos de les persones. S’ha pensat amb els animals i és per això que disposa d’una qualitat envejable.
 • Disposa d’una perfecta relació de calci i fòsfor. És per això que mai s’ha de complementar l’alimentació dels gossos amb restes del nostre dinar, sopar,… Els pinsos estan pensats per alimentar a les mascotes de manera completa i equilibrada. Quan donem sobres de la nostra alimentació el que fem és desequilibrar aquesta perfecta relació de nutrients. Amb això l’únic que farem és perjudicar la salut del nostre cadell.
 • Arion Titanium Growth disposa de proteïnes hidrolitzades de pollastre. Això implica que no generarà una possible intolerància o al·lèrgia al gos. Aconseguirem evitar problemes alimentaris.
 • També conté fibra amb la intenció d’ajudar a saciar al cadell.
 • Els FOS i MOS són els prebiòtics i probiòtics que s’utilitzen per ajudar a la flora intestinal i obtenir els grans beneficis de la nutrició i nutrients que conté.
 • El pinso Arion Titanium Growth reforça les defenses naturals dels cadells. Aquest tipus d’alimentació ajuda als animals a afrontar el dia a dia i lluitar contra els radicals lliures presents.
 • Gran digestibilitat.
 • Estimula l’aprenentatge del cadell.
 • Les funcions cognitives també es veuran millorades.
 • Millora els sentits.

Pinso Arion Titanium Growth

# Composició Arion Titanium Growth per Cadells:

Carn de gall dindi deshidratada (mín. 32%), arròs, blat, oli de salmó (mín. 8%), extractes de proteïnes vegetals, tonyina, polpa de remolatxa, proteïna concentrada de blat de moro, fibra dietètica, proteïna hidrolitzada de pollastre, lecitina , FOS, MOS, ou deshidratat, glucosamina i sulfat de condroitina.

# Dosis diàries a administrar d’aquesta alimentació:

És important seguir les recomanacions que ens dóna el fabricant en els sacs de pinso. De totes maneres hem de tenir en compte que no és més que una guia i és possible que no s’adapti a les necessitats de la teva mascota.

Ens indiquen uns mesos d’edat i el pes del gos adult. És a dir el pes teòric de l’animal quan aquest acabi el seu creixement.

D’aquesta manera podrem alimentar a la nostra mascota de manera completa i equilibrada, ajudant que pugui créixer a la perfecció i evitar molèsties en el futur.