botiga per animals

Prozovalls – La Botiga pels teus animals i mascotes

Amb aquest article volem facilitar informació sobre tot el que podràs trobar si ens visites a les nostres botigues per a mascotes i altres animals.

Prozovalls és una empresa amb molts anys d’història i que presta serveis tant en botigues físiques especialitzades en animals com en la nostra botiga en línia.

# Què trobaràs a les nostres botigues per animals?

Com ja hem indicat, disposem de botigues amb tot tipus de productes per a mascotes i altres animals.

* Productes per animals i altres

A les nostres botigues podràs comprar diferents tipus de productes per a mascotes. També per a animals del sector ramader i altres. No ens descuidem d’horts, jardins, terrasses,… ja que a les nostres botigues disposem de productes orientats a millorar la nostra felicitat i qualitat de vida.

Alguns dels productes que venem a Prozovalls són:

+ Tots aquells pensats per treballar al camp, jardins, horts,..

Disposem d’una secció orientada als productes del camp. Tot d’eines i altres accessoris que ens facilitaran les coses a l’hora de realitzar la collita, plantar, regar,… i tot l’indispensable per a poder treballar al camp.

Per altra banda aquests accessoris també ens poden servir per a realitzar les tasques de manera correcta als jardins o terrasses.

Tampoc ens oblidem dels horts de les masies, horts urbans,… Trobaràs tot el necessari per a poder alimentar-te amb productes ecològics i plantats per tu mateix. A més, podràs comprar planter a qualsevol de les nostres botigues de Valls.

Tot tipus de productes per a facilitar i agilitzar les tasques que ens permeten gaudir de grans moments. Aquest tipus de pràctica és cada dia més freqüent. Ens encanta oferir enciams, tomàquets,… i tots els estris necessaris perquè podeu gaudir dels productes de l’hort o del camp.

+ Per gallines i altres aus

A les nostres botigues podràs obtenir assessorament en tot el que a gallines i altres aus es refereix. L’alimentació és una de les preferències que s’han de tenir. En el fet de disposar d’ous casolans, aquest menjar és encara més important. Les gallines han d’estar ben alimentades i a l’hora disposar dels ponedors per a gallines adequats a l’espai, quantitat d’aus i altres aspectes que us explicarem.

També podreu obtenir tot el que es necessita per a disposar d’una instal·lació d’aigua automàtica, gran quantitat de menjadors, tolves, abeuradors,… i altres accessoris per a millorar la vida dels nostres animals. A la vegada, disposar d’aquests articles ens permet simplificar les tasques de manteniment.

A Prozovalls obtindràs productes per als animals però també per a les persones. Tots en sortireu beneficiats.

+ Per ocells de casa

Periquitos, canaris, agapornis,… són alguns dels ocells que podran ser cuidats gràcies als productes que podràs trobar a Prozovalls Center. Disposem de gàbies, alimentació, productes per a la seva comoditat,… i altres articles pensats perquè la seva vida sigui molt millor.

Gràcies al nostre personal, obtindreu la informació necessària per a obtenir els màxims beneficis possibles per a la teva mascota.

+ Per rosegadors

Hàmsters, ratolins, conills,… i altres rosegadors també podran gaudir dels productes pensats específicament per a ells.

Diferents marques d’alimentació, gàbies de qualitat i resistents, abeuradors, menjadors,… són alguns dels productes que et podem oferir. Vine a les nostres botigues i t’ajudarem en tot el que necessitis.

Ens encanta recomanar i assessorar a totes aquelles persones que ho necessiten.

Són moltes les persones que s’endinsen el món dels rosegadors. Tots aquells que ho necessiteu podeu visitar-nos i us ajudarem.

+ Productes per gats

Botiga per animals - Productes per a Gats

Una de les mascotes més habituals a les nostres cases. No podien faltar els productes pensats per a cuidar d’ells.

Alimentació per gats, joguines, sorra per a les safates o sorrals, i molts altres productes que ajudaran als gats a divertir-se, ser feliços i estar totalment sans.

Els gats són uns animals molt especials i que poden arribar a ser molt afectuosos.

A les nostres botigues podràs disposar d’un gran espai dedicat especialment a ells amb la intenció de què trobis tot el que necessita i estàs buscant.

+ Productes per gossos

Productes per a Gossos

Els gossos són unes mascotes que estimen i es fan estimar. A Prozovalls, igual que ens passa amb tots els animals, ens preocupem pel benestar dels gossos. L’alimentació des de cadell, passant per la seva fase adulta i fins a arribar a gossos sènior o d’edat avançada.

Productes per a gaudir, distreure’s i divertir-se. De joguines en tenim de tot tipus, mides i funcionalitats. Joguines perquè els gossos es distreguin durant hores, joguines perquè persones i gossos gaudeixin l’un de l’altre,…

També corretges, collars,… i tot el que els gossos poden necessitar en el seu dia a dia.

T’esperem per oferir-te el que el teu gos necessita.

+ Insecticides, desinfectants i altres

Productes expressament seleccionats per a eliminar infestacions de puces, paparres, mosques,… o altres insectes molestos.

Els virus i bacteris també han de ser eliminats de gosseres, instal·lacions ramaderes i altres ubicacions.

És per això que oferim els productes necessaris tant per a particulars com per a professionals.

* Perruqueria canina a la botiga del polígon de Valls

A la botiga del polígon de Valls podràs disposar dels serveis que oferim a la nostra perruqueria canina i felina.

Professionals dedicats exclusivament en aquest àmbit treballaran per a la teva mascota.

Moltes vegades una perruqueria canina presta servei per a millora l’aspecte físic dels animals. Altres vegades resulta necessari realitzar les tasques per tal de millorar la qualitat de vida de l’animal.

Eliminar pèl mort, millorar l’aspecte físic, rentar,… són algunes de les tasques habituals que es realitzen. Vine a veure’ns o truque’ns i t’informarem dels serveis de perruqueria per a mascotes que oferim.

* Servei Veterinari a Valls, la capital de l’Alt Camp

També a la nostra botiga d’animals del polígon industrial de Valls, disposem de serveis veterinaris perquè qualsevol mascota pugui disposar de la salut que es mereix.

Gats i gossos són els animals que ens visiten de manera més habitual. En qualsevol cas són també altres els animals que ens porten els nostres clients per a rebre els tractaments necessaris per a millorar la seva qualitat de vida.

A Prozovalls ens importa la felicitat, vitalitat i salut dels animals. És per això que oferim tot tipus de serveis veterinaris. Amb l’objectiu de cuidar dels animals, a Prozovalls hi trobaràs grans professionals Veterinaris que es formen contínuament per a oferir el millor servei i tractaments possibles.

# On ens pots trobar?

Prozovalls creix dia a dia.

A data d’avui (23/06/2017) trobaràs les nostres botigues per animals a Valls. En aquest cas ens pots visitar al C/Tren 10 i al C/Artesans 51 (al polígon). De totes maneres esperem seguir creixent amb el pas dels dies i poder oferir més serveis. Això també ho aconseguim gràcies a la nostra botiga online per mascotes que ens permet arribar a clients de tot el territori.

Seguirem treballant intensament amb la intenció de poder atendre a persones d’arreu del territori.

# Qui t’atendrà?

A Prozovalls disposem d’un equip humà especialitzat en diferents àmbits de les mascotes i dels animals. A la nostra empresa hi treballa gent apassionada i que estima als animals.

Contínuament ens formem i ens informem per tal de poder oferir un servei excepcional i adequat en totes les situacions. Tots nosaltres compartim la vida amb els animals i la nostra sensibilitat és la mateixa que la de qualsevol client. El benestar, la felicitat i la salut dels animals és l’objectiu pel qual treballem i ens esforcem cada dia.

Persones especialitzades en rèptils, peixos, i tot tipus d’animals exòtics. D’altres amb molts coneixements sobre els gats, gossos i altres mascotes. També personal amb terres, horts,… que disposen de grans coneixements en aquest àmbit.

Totes aquestes experiències, formació, vivències, soluciones ofertes al llarg de tots aquests anys,… ens permeten oferir uns serveis i una atenció adequada en tot moment.

Vine a veure’ns a les nostres botigues, hi trobaràs el servei que esperes i tots els productes que necessites.

0 Respostes

Deixi una resposta

Voleu unir-vos a la discussió?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *