Pinso Arion Titanium SensiCare per Gossos

Pinso Arion Titanium SensiCare per Gossos

Finalment, ja ha arribat a les nostres botigues el pinso Arion Titanium SensiCare. Un aliment anallargènic que resulta molt més econòmic que altres productes del mercat semblants, i amb el mateix objectiu.

El pinso Arion Titanium SensiCare per gossos ha estat elaborat per alimentar a tots aquells gossos amb grans problemes d’intoleràncies o al·lèrgies relacionades amb l’alimentació i/o amb problemes a la pell.

# Pinso Arion Titanium SensiCare – Què cal conèixer del producte?

Pinso Arion Anallargenic Sensicare

Aquest és un producte nou que ha arribat a les nostres botigues amb l’objectiu d’oferir una alternativa més per a cuidar de la salut i alimentar als gossos amb greus problemes alimentaris. És un pinso orientat a aquells gossos amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries detectades o gossos amb problemes dermatològics.

# Com apareixen les intoleràncies o al·lèrgies en gossos?

El primer que cal saber és com es produeix una intolerància o al·lèrgia alimentària.

Doncs bé, l’explicació que es mereix aquest tema és molt extensa. En qualsevol cas intentarem resumir-ho per tal de poder informar sobre el producte i no tant sobre com es generen els problemes alimentaris (que és un tema que tractarem en el futur).

En l’actualitat, són moltes les proteïnes utilitzades en l’alimentació canina. Aquesta utilització, quan és excessiva, pot arribar a provocar un problema a la llarga. És a dir que, la sobreexposició contínua a un tipus de proteïna pot fer aparèixer, a la llarga, un problema relacionat amb aquesta.

Habitualment, s’han estat utilitzant carn de pollastre, de porc,..

En aquest mercat actual, que s’actualitza contínuament, són moltes les marques que estan utilitzant proteïnes alternatives i fabricant pinsos hipoal·lèrgics.

* Quina diferència hi ha entre els pinsos hipoal·lèrgics i els pinsos anallergènics?

La utilització de proteïnes alternatives i no tant habituals permet a les marques parlar de pinsos hipoal·lèrgics, òbviament eliminant o hidrolitzant totes aquelles proteïnes que habitualment generen les intoleràncies alimentàries. El problema està en el fet que altra vegada s’està portant la dieta canina en la mateixa direcció. Aquests pinsos poden acabar, a la llarga, provocant intoleràncies, ja que repetirem el problema de la sobreexposició a una mateixa proteïna.

En canvi, els pinsos anallergènics o en el cas del pinso Arion Titanium SensiCare s’utilitza una font molt diferent de proteïna animal i alhora s’utilitza una tecnologia molt innovadora (amb processos mecànics, tèrmics i químics) per tal d’esquivar el sistema immunitari del gos i per tant esquivar que aquest provoqui una intolerància o al·lèrgia.

# Pinso Arion Titanium SensiCare – Amb proteïnes de ploma hidrolitzada

Proteïnes de pluma hidrolitzada

Tot aquest tema de les proteïnes de ploma hidrolitzada i dels processos de generació són una mica abstractes. Amb aquest article esperem explicar-nos adequadament per tal que tots els nostres lectors puguin obtenir la informació d’una manera més comprensible.

* A què es refereixen amb la tecnologia d’hidrolització?

Doncs bé, aquest procés o tecnologia es tracta de trencar la proteïna en qüestió. El cos del gos detecta amb facilitat les proteïnes. Alhora els anticossos de l’animal les poden reconèixer i per tant poden generar o no reaccions al·lèrgiques.

L’objectiu principal d’hidrolitzar les proteïnes, en aquest cas utilitzant una tecnologia innovadora, és la de “trencar-les” en trossos més petits per tal que resultin invisibles pels anticossos. D’aquesta manera s’aconsegueix esquivar als anticossos i evitar els problemes que es poden desenvolupar com a conseqüència de l’activació d’aquests receptors.

En el cas concret de la proteïna de ploma, és una proteïna que sencera que no es pot digerir. Un cop s’hidrolitza aquesta proteïna s’aconsegueix convertir en una proteïna de les més digeribles que existeix.

# Conté àcids grassos Omega

Aquests àcids grassos presents al pinso Arion Titanium SensiCare actuen com a antiinflamatori natural. Aquest efecte afavoreix a la reducció d’inflamacions cutànies i aconsegueix així reduir les inflamacions i les molèsties presents a la pell de la mascota.

Els Omega s’obtenen de l’oli de salmó i del krill present en aquest aliment.

Per altra banda, aquests àcids grassos Omega també són molt freqüents en els pinsos normals, amb la intenció de prevenir i ajudar a gossos que també tenen intoleràncies o al·lèrgies no relacionades amb l’alimentació.

Aquests àcids grassos aporten altres beneficis com són:

  • Millorar la qualitat del pelatge, també en casos de problemes alimentaris o no alimentaris.
  • Ajuden a l’aprenentatge de l’animal.
  • Cuida de les articulacions de la mascota, gràcies al seu poder antiinflamatori natural.
  • Millora la digestibilitat del producte.
  • Cuida dels seus sentits.
  • I també d’altres.

# Digestibilitat excepcional

Com ja parlàvem, la presència de proteïnes hidrolitzades de la ploma aconsegueixen una digestibilitat, fins i tot, superior al 90%.

Alhora, s’utilitzen midons molt assimilables per tal de beneficiar a la salut intestinal de la nostra mascota.

Els ingredients que s’han seleccionat són molt digeribles.

És important que un pinso anallargènic, com és el pinso Arion SensiCare per a gossos, disposi d’un conjunt d’ingredients i una formulació excepcional per tal que el gos pugui alimentar-se adequadament i no patir conseqüències en forma d’intoleràncies o al·lèrgies.

Aquests gossos acostumen a tenir una flora intestinal debilitada, un sistema digestiu que ha estat afectat durant un espai llarg o curt de temps, una qualitat de les defecacions dolenta (és a dir caques toves o diarrea),..

Per aquest motiu resulta molt important que aquests aliments disposin d’una digestibilitat excepcional.

# Pinso d’Arion anallargènic

Doncs si, Arion ha obert la porta a aquest producte i s’uneix a les diferents marques d’alimentació canina amb una referència de pinso anallargènic. Aquesta alimentació no és molt habitual, ja que no hi ha una gran quantitat de gossos objectius que s’hagin d’alimentar amb aquest tipus de producte.

A més, aquests aliments acostumen a resultar molt cars. Una de les principals diferències d’aquest producte respecte a d’altres de la seva competència és el seu preu. Un pinso anallargènic que surt realment econòmic comparat amb la resta de les marques.

Gràcies a la seva composició, i sobretot a la presència de proteïnes hidrolitzades de ploma, aconsegueix ubicar-se dins d’aquesta família de productes.

Un pinso excepcional que potser no disposa del poder nutricional que tenen altres productes de manteniment normals del mercat però que en algunes ocasions és l’única alimentació que poden ingerir alguns gossos.

Segurament hi ha pinsos més nutritius, més adequats per la naturalesa de les nostres mascotes però, com diem, hi ha algunes situacions en les quals un pinso anallargènic pot ser l’única opció alimentària del nostre gos.

* Composició del pinso Arion Titanium SensiCare

Arròs, ploma hidrolitzada de baix pes molecular, krill (9%), patata, oli de salmó (mín. 8%), fibra dietètica, polpa de remolatxa, lecitina, F.O.S., M.O.S., glucosamina i sulfat de condroitina.

# Indicacions del pinso Arion SensiCare – Gossos objectius

BullDog Frances Blanc

Aquest aliment està pensat, sobretot, per als següents grups de gossos:

  • Gossos amb al·lèrgies alimentàries.
  • També pels gossos que tenen intoleràncies relacionades amb el menjar.
  • Ideal per gossos amb problemes greus a la pell.
  • També per gossos amb males digestions.

És a dir que aquest pinso està pensat per a gossos amb sensibilitat digestiva o dermatològica.

 

0 Respostes

Deixi una resposta

Voleu unir-vos a la discussió?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *