Pinso per Gossos

Pinso per Gossos – El gran debat que mai acaba

Doncs si, un cop més volem escriure una mica sobre el pinso per gossos, que com ja sabeu n’hi ha de molts tipus, de moltes qualitats i de molts preus diferents. I si, és un tema que permet molt de debat i conversar gran quantitat d’hores.

Perquè és tan difícil triar un pinso per gossos? O, quin és el millor pinso pel meu gos? O, perquè és millor aquest pinso que aquest altre?

Aquestes són només tres de les moltes preguntes que es fan alguns dels clients que ens truquen o vénen a visitar-nos a les nostres botigues especialitzades en mascotes.

Què podem dir del pinso per gossos?

Sobre els diferents pinsos, com diem, se’n pot parlar hores i hores. És a dir, que podem parlar d’avantatges i inconvenients, de beneficis que poden aportar, de composicions,… i parlat sobre diferents referències i sobre diferents marques. Dins d’una marca i poden haver molts pinsos adaptats i adequats pel teu gos. De la mateixa manera que en podem trobar molts altres a la marca de just al costat.

Són moltes les opcions que ens ofereix el sector de la mascota per a poder alimentar als nostres animals. Això, a vegades, pot arribar a frustrar a la persona que vol rebre recomanacions o informació sobre com alimentar correctament als gossos.

Com a professionals d’aquest sector sempre ens agrada:

  • Invertir el temps amb les explicacions que pot necessitar cada client.
  • A la vegada informar de possibles avantatges, inconvenients (en gossos concrets), composicions,… i tot el que es pugui donar a conèixer sobre un aliment.
  • Tot i això, sempre ens agrada informar que cada gos és un món, no existeixen indicadors que ens permetin assegurar que un pinso hagi de funcionar correctament a un gos en concret.

Necessites informació sobre menjar de gos? T’agradaria trobar un pinso que es pogués adaptar a les necessitats de la teva mascota?

Vine a visitar-nos a Prozovalls, t’ajudarem en tot el que estigui a les nostres mans!

Actualment hi ha molts pinsos al mercat i trobar un d’adequat només serà qüestió d’informació i observació. Arribats en aquest punt, un cop ja ens hem decidit per donar un pinso concret al nostre gos, hem de procurar estar sempre atents als següents indicadors.

A la vegada, recomanem llegir l’article en el que parlavem sobre aquest tema. El trobaràs al següent enllaç.

# Que el pinso agradi a l’animal

Gos sa i feliç

Un tema important a tenir en compte és que el gos gaudeixi amb l’alimentació que l’hi administrem cada dia. Hem de tenir en compte que els animals poden passar molt temps consumint el mateix aliment, per això aquest factor sempre cal tenir-lo en compte.

Hem de buscar un menjar que els hi agradi i que a la vegada s’adapti a totes les seves necessitats.

Vine i t’ajudarem a buscar entre la gran varietat d’aliments que oferim a les nostres botigues.

# Que tingui acceptació a l’organisme de l’animal

Internament, el pinso ha de fer moltes funcions que moltes vegades no es poden controlar. Ha de mantenir els òrgans de l’animal en bon estat, ha d’ajudar-lo a desenvolupar-se correctament, ha de cuidar de les seves defenses,… i molt més.

És per això que s’ha de visitar periòdicament el veterinari, per tal de poder revisar l’estat de l’animal. De la mateixa manera que ho fem amb nosaltres mateixos, els animals també han de ser avaluats per professionals per conèixer el seu estat.

# Que tingui una bona qualitat de les caques

A nivell observació, també podem revisar la qualitat de les caques que fa el nostre gos. Per molt que sembli estrany, a través de les defecacions podem arribar a conèixer si un pinso és l’adequat per l’animal. Un excés d’aliment, una sobre alimentació poden provocar diarrees. De la mateixa manera, poden aparèixer les diarrees o les caques toves si un animal, pel motiu que sigui, no pot assimilar l’aliment o algun dels ingredients que conté.

Òbviament sempre cal descartar altres patologies com paràsits interns, algun problema intestinal,…

# Que el gos estigui sa i feliç

Gos Jugant

La vida de l’animal també ha d’estar plena de vitalitat. Un gos actiu, juganer, animat,… és símptoma de salut. En moltes ocasions els aliments disposen de diferents nivells energètics. La vitalitat de l’animal també pot ser un indicador del seu estat. El pinso hi pot tenir un paper determinant.

# Que no sobrepassi el seu pes, per això cal administrar les dosis recomanades pels fabricants

El sobrepès en els gossos és un problema molt habitual i cal evitar-lo. Sobre alimentar a l’animal pot portar molts més problemes que beneficis. Hem de donar sempre les dosis recomanades pel fabricant. Si tot i administrar l’aliment adequadament el gos s’engreixa, potser és moment de buscar un pinso menys enèrgic o fins i tot un aliment light per animals.

 

Aquestes són algunes de les coses que ens poden ajudar a determinar que estem administrant un pinso adequat al nostre gos.

Com sempre diem, de pinso per gossos n’hi ha molts i molts poden ser adequats per a la teva mascota. Trobar l’indicat és qüestió de disposar d’un bon ventall d’opcions i de ser atès correctament. Per això a Prozovalls treballem dia a dia per a poder informar i formar als clients que ho requereixen.

0 Respostes

Deixi una resposta

Voleu unir-vos a la discussió?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *